امکانات صنفی ویژه ی رستوران،فست فود و کافی شاپ ها

امکانات صنفی ویژه ی رستوران،فست فود و کافی شاپ ها

معمولا در صنف رستوران مواردی از جمله ثبت شماره میز، شماره فیش و خالی یا پربودن میز  از اهمیت ویژه ای برخوردار است در نسخه جدید نرم افزار تمامی این امکانات مورد بررسی قرار گرفته است.همچنین در رستوران ها به صورت معمول یک نوع کالا به فروش نمی رسد بلکه از ترکیب چند مواد اولیه یک نوع غذا تولید و به فروش می رسد.و در نهایت برای یک رستوران بهای تمام شده دارای اهمیت میباشد.در نرم افزار این امکان نیز لحاظ شده است که بتوانید کالای تولیدی تعریف کنید.که میباست برای فعالسازی این بخش در نرم افزار زیر بسته تولیدی خود را فعال کنید. برای اطلاع بیشتر  میتوانید ویدیو آموزشی زیر را مشاهده کنید.

ویدیو آموزشی زیربسته تولیدی

در نرم افزار حسابیار پیشرفته در بخش تنظیمات نرم افزار با فعال کردن گزینه ی رستورانی می توانید در فاکتور فروش از این امکان استفاده نمایید.

۱- ابتدا وارد تنظیمات شوید و در بخش فاکتور فروش تیک منوی فروش و رستورانی را مطابق شکل زیر فعال کنید.

۲- حال اگر فاکتور فروش را باز کنید مشاهده می کنید که نوع سرو ، شماره میز و شماره فیش در بخش اطلاعات خریدار و در سمت راست فاکتور منوی فروش اضافه شده است .

در قسمت منوی فروش می توانید گروه های غذایی تعریف کنید و برای هر گروه زیر شاخه هایی را تعریف نمایید.

۳- با کلیلک بر روی مثبت شماره میز میتوانید فضای مورد نظر را تعریف و میز را انتخاب و فاکتور را ثبت کنید.

 

۴- در فاکتور از قسمت ابزارک وارد تنظیمات قالب چاپ فاکتور شوید، برای چاپ فیش پرینت نوع قالب را روی فیش پرینت حرارتی قرار دهید.

۵- برای چاپ شماره فیش ،نوع سرو و شماره میز وارد سربرگ تنظیمات سربرگ شوید و تیک این سه گزینه را فعال کنید.

۶- در نهایت چاپ فیش.

 

نسخه آزمایشی نرم افزار حسابیار اوراش title=

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “امکانات صنفی ویژه ی رستوران،فست فود و کافی شاپ ها”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

آخرین ویدئو ها